Mən son vaxtlar müxtəlif platformaların
Hər kəsə xoş gün, əziz dostlar! Mən son vaxtlar müxtəlif platformaların parametr bölmələrini araşdırıram və bir maraqlı detal diqqətimi çəkir. Bəzi saytlarda parametrlər o qədər mürəkkəb və qarışıq yerləşdirilib ki, sadə bir dəyişiklik etmək, məsələn, bildirişləri söndürmək və ya dili dəyişmək üçün xeyli vaxt sərf etmək lazımdır. Bu, istifadəçi təcrübəsini ciddi şəkildə pisləşdirir. Digər platformalarda isə bütün parametrlər məntiqli şəkildə qruplaşdırılıb, aydın işarələnib və asanlıqla tapılır. Məncə, bu, platformanın istifadəçi psixologiyasını nə dərəcədə başa düşdüyünü göstərir. Azərbaycanda bu mənada rahat, aydın və istifadəçi dostu interfeysə malik platformalar hansılardır? Öz təcrübələrinizi bölüşsəniz, çox sevinərəm.
10회 조회

Dostlar, bu gün maraqlı bir şey baş verdi. İşdə fasilə vaxtı idi, həmkarlarımla söhbət edirdik. Söhbət onlayn platformalardan düşdü və hər kəs öz sevimli saytlarını danışmağa başladı. Birdən bir həmkarım bir platforma adını çəkdi ki, mən əvvəl eşitməmişdim. O, bu platformanı çox təriflədi və mənə ünvanını verdi. Həmin ünvan idi. Mən maraqlandım və evə gələn kimi açıb baxdım. Və təəccübləndim — bu sayt
həqiqətən də çox keyfiyyətlidir. Hər şey o qədər yaxşı düşünülüb ki, insan heç nə axtarmadan belə rahatca istifadə edə bilir. Mən bu platformanı araşdırdıqca, onun nə qədər zəngin olduğunu anladım. Burada hər kəs öz zövqünə uyğun bir istiqamət tapa bilər. Mən şəxsən bir neçə bölməni çox bəyəndim. Artıq bu platforma mənim də sevimli saytlarım siyahısına daxil olub. Həmkarlarıma təşəkkür etdim ki, belə gözəl bir kəşfi mənimlə bölüşdülər. İndi mən də bu kəşfi sizinlə bölüşmək istədim. Əminəm ki, siz də mənim kimi bu platformanı bəyənəcəksiniz.